HIKARI Tropical Food Sticks

HIKARI Tropical Food Sticks

Merk: Hikari
Model: TYH47
Beschikbaarheid:
1
Prijs: 7,15€
Omschrijving

HIKARI Tropical Eten Sticks 57g
Alternatieve levend voedsel voor vleesetende vissen.

Drijvende pellets voor vleesetende vissen die zich voeden in de oppervlakte van het water, effectief vervangen van vlees eten.

BESCHRIJVING: Deze voeding is speciaal ontworpen zwevende stang, met een zeer hoge elasticiteit, ontworpen voor het type van de grote roofvissen arowana, het verzamelen van voedsel uit het water oppervlak. Optimaal uitgebalanceerde samenstelling van voedingsstoffen, vitaminen, sporenelementen en hoog gehalte aan carotenoïden, eiwitten en aminozuren is ideaal voor dit type ooit hongerige vis. Evenwichtige verhoudingen van ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn ontwikkeld door onze wetenschappers en door het lange onderzoek en ervaringen afgestemd op de behoeften van deze roofdieren. Het eten wordt gemaakt als gevolg van onderzoek en analyse op het gevoel van het zicht, smaak en geur van de vis. Dit werk resulteerde in een product dat stimuleert de roofdieren om meer mobiel te zijn en volledig vervangt voedsel in leven. Levensmiddel van nature vermindert problemen met parasieten en bacteriën, verhoogt de activiteit, kracht en vitaliteit en significante invloed op de mooie kleur van deze vis.

Voeding: Vis moet 2 tot 3 keer per dag gevoerd worden. Dient eenmaal te worden gezien de hoeveelheid stokken om vis aten ze in 2 minuten, niet gegeten beter voedsel verwijderd. Het eten is zeer verzadigend en vis, zelfs na het eten van een kleine hoeveelheid zal lang worden verzadigd, en overvoeding roofdieren is niet gezond.

Samenstelling: 40% ruw eiwit, 4% ruw vet, ruwe celstof 3%, as 10%, vocht 12%.