Meststoffen en Vitaminen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aqua Art Classic Planta Gainer
  Universele meststof voor waterplanten-100ml Ideaal beïnvloedt de groei en ziet er prachtig uit decoratieve planten in aquaria. Behoudt de efficiëntie en stabiliteit over een breed scala van water. Het bevat de essentiële macro- en micronutriënten:   ijzer, mangaan, zink, koper, molybdeen, bo..
  3,62€
 • ACTIVE CARBON FORMED-Speciaal aanbevolen voor aquaria.
  De gevormde actieve kool waterzuivering-1LITR  Speciaal aanbevolen voor aquaria.  De grote omvang van de granules.  Steenkool in de vorm van pijpen van ong. 4 mm x 10 mm.  De specifieke oppervlakte: 1000 m2 / g- Bedrijfstemperatuur: 2'C - 45 ° C Wat is actieve kool? Actieve..
  8,16€
 • AQUA ART - CAPS10st.
  AQUA ART - CAPS FERTILIZER 10st. - CAPSULES Planta Gainer CAPS is een meststof voor waterplanten, in de vorm van capsules gevuld met korrels langzaam afgevende voedingsstoffen. Een complete set van macronutriënten (stikstof, fosfor, kalium), micronutriënten en biostimulatoren waarborgen een goede..
  6,84€
 • Aqua Art Carbo
    Carbo  is een van de weinige liquide markt in het midden, helemaal voor de aquariumplanten nodig kooldioxide. Deze krachtige en zeer efficiënte meststof waarbij de behoeften van alle aquariumplanten kooldioxide. Deze meststof kan worden gebruikt in aquaria, met of zonder extra voorraa..
  3,62€
 • Aqua Art Macro GREEN
  Meststof voor langzaam groeiende planten-100ml Macro meststof speciaal ontwikkeld voor planten, langzaam groeiende, zoals Microsorium, Bolbitis, Anubias, en anderen, niet te veel lichtintensiteit niet nodig. Het verrijkt de nodige water voor in het water levende planten macronutriënten (stikst..
  3,62€
 • Aqua Art Planta Gainer K+
  AQUA ART PLANTA GAINER K+ 100ml Kalium K plus, is een van de essentiële voedingsstoffen voor planten. K plus maakt stikstof en fosfor aan het aquarium water gebracht, de metabole processen, zijn direct beschikbaar voor de planten. Verfijnde compositie en gemakkelijk opneembare vorm van kalium, zo..
  3,62€