Algemene Voorwaarden

Acceptatie
Bij het plaatsen van een order bent u akkoord gegaan met de onderstaande leveringsvoorwaarden.
 

Prijzen
Al genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Aanbiedingen zijn, vanaf het moment dat ze geplaatst zijn, dertig dagen geldig. Tenzij anders vermeld wordt. 

Klachten
Mocht u klachten hebben over de geleverde producten of overige zaken, neemt u dan contact met ons op via mail info@rapshark.nl of via de bekende contactgegevens.

Retourzendingen
Eventuele retourzendingen dienen van te voren kenbaar gemaakt te worden via mail(at)info@rapshark.nl of via de bekende contactgegevens. De goederen dienen in de originele staat te zijn en in de originele verpakking terug gezonden te worden. De gemaakte kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Wanneer wij de goederen in goede staat hebben ontvangen zullen wij het factuurbedrag (min de verzendkosten en betalingskosten) binnen vijftien werkdagen op uw rekening overmaken. 

Verzending
Afhankelijk van de betaalwijze verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Indien artikelen op dat moment niet op voorraad zijn nemen wij contact met u op. De producten worden uiterlijk binnen 2-10 werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag naar u verzonden. 

Aansprakelijkheid
Rapshark.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor veranderingen in de gezondheid van uw dieren ten gevolge van het gebruik van de producten. De op de website getoonde foto's, genoemde gewichten, maten en aanbevelingen, zijn uitsluitend als indicatie bedoeld. De aansprakelijkheid van rapshark.nl is altijd beperkt tot het totaalbedrag van de bestelling minus verzend- en betalingskosten. 
Bij transportschade is de transporteur aansprakelijk voor de geleden schade. De aansprakelijkheid van rapshark.nl vervalt zodra het pakket overgedragen is aan de transporteur.